Famílies

Voleu que els vostres menors visquin una sexualitat sana i feliç, sabent posar límits i autocura? Primer hem de conèixer quins i com són els canvis biològics i emocionals que els infants viuen entre els 6 i 16 anys. Saber organitzar-se segons el seu cicle menstrual i necessitats del seu cos és clau per ser joves empoderats i segurs d’ells mateixos. Per ser crítics davant de la pornografia i les xarxes socials que tenen tan presents al seu dia a dia.

Et donaré eines i recursos per fer un bon acompanyament més conscient i amorós. I parlarem de tot allò que es necessita perquè estiguis ben segura i tranquil·la quan vulguis parlar sobre sexualitat amb els teus infants i adolescents.

Temps: 1.30h

*La sessió pot ser presencial o bé online.

TALLERS FAMILIARS , per petits i grans!

Aprendre educació sexual i emocional tota la família junta de manera còmoda i divertida és possible!

Vols crear un vincle sa entre adults i joves perquè es sentin acompanyats des de l’amor i el respecte durant tota aquesta aventura que és l’adolescència?

He preparat un seguit de tallers divertits i pràctics per compartir entre els petits, adolescents i els adults de casa.

Et prometo que desprès, tindreu la porta oberta per començar a parlar, compartir i parlar de qualsevol aspecte de la sexualitat. S’haurà trencat el gel i tots ja us sentireu molt més còmodes per parlar tranquil·lament.

Com ho veus, t’animes?

Cursos i Tallers Online per a Familes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Cursos i Tallers presencials per a Families

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.