Famílies

Voleu que els vostres menors visquin una sexualitat sana i feliç, sabent posar límits i autocura? Primer hem de conèixer quins i com són els canvis biològics i emocionals que els infants viuen entre els 6 i 16 anys. Saber organitzar-se segons el seu cicle menstrual i necessitats del seu cos és clau per ser joves empoderats i segurs d’ells mateixos. Per ser crítics davant de la pornografia i les xarxes socials que tenen tan presents al seu dia a dia.

Et donaré eines i recursos per fer un bon acompanyament més conscient i amorós. I parlarem de tot allò que es necessita perquè estiguis ben segura i tranquil·la quan vulguis parlar sobre sexualitat amb els teus infants i adolescents.

Temps: 1.30h

*La sessió pot ser presencial o bé online.

TALLERS FAMILIARS , per petits i grans!

Aprendre educació sexual i emocional tota la família junta de manera còmoda i divertida és possible!

Vols crear un vincle sa entre adults i joves perquè es sentin acompanyats des de l’amor i el respecte durant tota aquesta aventura que és l’adolescència?

He preparat un seguit de tallers divertits i pràctics per compartir entre els petits, adolescents i els adults de casa.

Et prometo que desprès, tindreu la porta oberta per començar a parlar, compartir i parlar de qualsevol aspecte de la sexualitat. S’haurà trencat el gel i tots ja us sentireu molt més còmodes per parlar tranquil·lament.

Com ho veus, t’animes?

Cursos i Tallers Online per a Familes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Cursos i Tallers presencials per a Families

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.