Qui sóc

Coneix més sobre la meva trajectoria i experiéncia.

Qui sóc

Coneix més sobre la meva trajectoria i experiéncia.

Educadora social, Doula, Terapeuta menstrual i especialista en educació sexual i emocional per a infants, joves i adults.

Si uneixo les dues meves grans passions, treballar amb joves i emocions i sexualitat, neix el meu projecte “Educació sexual conscient”.

El meu objectiu principal és que les persones siguin més respectuoses i conscients amb el seu propi cos i per tant amb la seva sexualitat, millorant la seva vida i amb qui la vulguin compartir.

Tots ens mereixem una entrada a la sexualitat positiva, amb alegria i sobretot natural.

T’imagines com haguès sigut la teva vida si quan eres adolescent i tenies dubtes i preguntes, t’haguessin respost des de l’amor, tranquilitat i transparència? Molt diferent oi?

Doncs aquí estic, per ajudar-te en tot el que necessitis amb els meus coneixements, eines educatives.

Encantada!

Laura

Tot va començar quan…

Després d’un estiu que no em vingués la menstruació durant els tres mesos, em vaig començar a plantejar si les emocions afectaven en el nostre cos. A poc a poc vaig anar aprenent i investigant més en la ciclicitat femenina pel meu propi desenvolupament personal; Tot el que anava descobrint era nou, màgic i molt sanador per mi.

M’estava transformant tant la meva vida que no podia parar de repetir-me, per què ningú mai m’ho ha explicat? I sobretot, quan era adolescent?

I així vaig començar amb els campaments d’estiu per a nenes, desprès van venir els tallers per famílies, xerrades per adolescents, trobades temàtiques…

Al llarg d’aquests 7 anys d’experiència he treballat arreu de Catalunya i Aragó; inicialment el projecte es deia “El pas de nena a dona” desprès es va transformar en “Educació sexual conscient” i ara “Laura Ferrer-Educació sexual conscient”. 

He fet col·laboracions pels ajuntaments de Barcelona, Girona, Lleida, Vacarisses, Arenys de mar, Premià de baix, Riells i Viabrea, Font Rubí, El Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Espais Joves de diverses ciutats, Centre cívics de Girona i Barcelona, escoles públiques i privades, centres privats i atenció individual per famílies.

Curiculum Vitae

Cursos destacats